2017. május 28.  Vasárnap
Közepesen felhős 22 °C Közepesen felhős
Rovatok
2017. május 28.  Vasárnap   Emil, Csanád
Közepesen felhős 22 °C Közepesen felhős

Palásthy Ágnes: Arabella sportol

Lechner összes

John Wayne, a westernfilmek hőse

Robert Ludlum, Jason Bourne “atyja”

Palásthy Ágnes: Arabella sportol  
Palásthy Ágnes meséje hatalmas kaland gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt.
Lechner összes  
Lechner Ödön a nemzeti építészet apostola volt, aki alkotásaival ma is hat. Aki kinyitja ezt a szép albumot, megtapasztalja művészi erejét.
John Wayne, a westernfilmek hőse  
110 éve, 1907. május 26-án született John Wayne Oscar-díjas amerikai színész, rendező, producer, az amerikai filmtörténet egyik legnagyobb sztárja.
Robert Ludlum, Jason Bourne “atyja”  
90 éve, 1927. május 25-én született New Yorkban Robert Ludlum amerikai író, több mint húsz világsikerű bestseller szerzője, Jason Bourne titkos ügynök "atyja".
Cikk elküldése

Küldd el e-mailben a(z) Alexandra a Könyvfesztiválon című cikket ismerősödnek!

Neved:

E-mail címed:

A címzett neve:

A címzett e-mail címe:

Üzenet:

A levelet sikeresen elküldtük!
Köszönjük, hogy tovább küldted cikkünket!

Aktuális

Alexandra a Könyvfesztiválon

Szerző: / 2015. április 17. péntek / Aktuális, Programok   

Alexandra-logoA Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválnak idén is a Millenáris ad otthont, 2015. április 23. és 26. között. Az Alexandra Kiadó és a cégcsoportjához tartozó kiadók programjai és dedikálásai.

Idén 22. alkalommal rendezik meg a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivált, mely a hazai könyves világ jeles eseménye mellett nemzetközileg is jegyzett szakmai és kulturális fórum. A fesztiválnak ezúttal is a Millenáris ad otthont, 2015. április 23. és 26. között.

Az idei könyvfesztivál díszvendég írója a nemzetközi irodalmi élet egyik legfényesebb csillaga, Jonathan Franzen, aki a Szabadság és a Javítások című regényeivel vált ismertté és mára korunk legfontosabb szerzőjévé.

Az Alexandra Kiadócsoport és az Európa Könyvkiadó számos program mellett gazdag könyvkínálattal vár minden érdeklődőt: Az Alexandra Kiadócsoport és az Európa Könyvkiadó programjai a XXII. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon.

Alexandra Kiadó, XXI. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál megnyitóján a budapesti Millenárison 2014. április 24-én. (MTI Fotó: Mohai Balázs)

Olvastad már?

Kapcsolódó cikkek