2017. július 27.  Csütörtök
Erősen felhős 19 °C Erősen felhős
Rovatok
2017. július 27.  Csütörtök   Olga, Liliána
Erősen felhős 19 °C Erősen felhős

Carlos Santana 70

Kassák Lajos útja

Idősebb Alexandre Dumas kalandos élete

“Számomra nincs más választás”

Carlos Santana 70  
Carlos Santana a latin zene elkötelezettje, de hosszú pályája során hatott rá a blues, a folk, a soul és sok másfajta zene.
Kassák Lajos útja  
Ötven éve, 1967. július 22-én halt meg Kassák Lajos Kossuth-díjas költő, író, képzőművész, az avantgárd mozgalmak egyik alapító mestere.
Idősebb Alexandre Dumas kalandos élete  
Idősebb Alexandre Dumas népszerűségének titka nagyon egyszerű, műveiben minden olyan elem benne van, amely lebilincseli az olvasót.
“Számomra nincs más választás”  
Egy 1957-es szovjet hivatalos közlés szerint 70 évvel ezelőtt, 1947. július 17-én halt meg Raoul Wallenberg, aki 1945. január 17-én tűnt el.
Cikk elküldése

Küldd el e-mailben a(z) Alexandra a Könyvfesztiválon című cikket ismerősödnek!

Neved:

E-mail címed:

A címzett neve:

A címzett e-mail címe:

Üzenet:

A levelet sikeresen elküldtük!
Köszönjük, hogy tovább küldted cikkünket!

Aktuális

Alexandra a Könyvfesztiválon

Szerző: / 2015. április 17. péntek / Aktuális, Programok   

Alexandra-logoA Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválnak idén is a Millenáris ad otthont, 2015. április 23. és 26. között. Az Alexandra Kiadó és a cégcsoportjához tartozó kiadók programjai és dedikálásai.

Idén 22. alkalommal rendezik meg a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivált, mely a hazai könyves világ jeles eseménye mellett nemzetközileg is jegyzett szakmai és kulturális fórum. A fesztiválnak ezúttal is a Millenáris ad otthont, 2015. április 23. és 26. között.

Az idei könyvfesztivál díszvendég írója a nemzetközi irodalmi élet egyik legfényesebb csillaga, Jonathan Franzen, aki a Szabadság és a Javítások című regényeivel vált ismertté és mára korunk legfontosabb szerzőjévé.

Az Alexandra Kiadócsoport és az Európa Könyvkiadó számos program mellett gazdag könyvkínálattal vár minden érdeklődőt: Az Alexandra Kiadócsoport és az Európa Könyvkiadó programjai a XXII. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon.

Alexandra Kiadó, XXI. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál megnyitóján a budapesti Millenárison 2014. április 24-én. (MTI Fotó: Mohai Balázs)

Olvastad már?

Kapcsolódó cikkek