2017. május 30.  Kedd
Közepesen felhős 11 °C Közepesen felhős
Rovatok
2017. május 30.  Kedd   Janka, Zsanett
Közepesen felhős 11 °C Közepesen felhős

John Fitzgerald Kennedy 100

A kiegyezés napja

Palásthy Ágnes: Arabella sportol

Lechner összes

John Fitzgerald Kennedy 100  
100 éve, 1917. május 29-én született Brookline-ban John F. Kennedy, az Egyesült Államok harmincötödik elnöke.
A kiegyezés napja  
150 éve, a kiegyezés évére Ausztriának szüksége volt Magyarországra, hogy birodalmi státusát fenntarthassa.
Palásthy Ágnes: Arabella sportol  
Palásthy Ágnes meséje hatalmas kaland gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt.
Lechner összes  
Lechner Ödön a nemzeti építészet apostola volt, aki alkotásaival ma is hat. Aki kinyitja ezt a szép albumot, megtapasztalja művészi erejét.
Cikk elküldése

Küldd el e-mailben a(z) Forró hangulat az Ivan and The Parazollal című cikket ismerősödnek!

Neved:

E-mail címed:

A címzett neve:

A címzett e-mail címe:

Üzenet:

A levelet sikeresen elküldtük!
Köszönjük, hogy tovább küldted cikkünket!

Aktuális

Forró hangulat az Ivan and The Parazollal

Szerző: / 2014. november 13. csütörtök / Aktuális, Programok   

Ivan and the ParazolA hazai beat/rock and roll színtér egyik nemzetközileg is népszerű csapata, az Ivan and the Parazol mindenkit megmozgat majd pénteken Budakalászon.

Ősszel az immáron két féléve tartó töretlen siker örömére ismét beindult a városszéli klub. Budakalászon október végétől havonta újra füstös koncertteremmé alakul tehát a faluház, hogy életben tartsa az élőzenés bulik hagyományát. Az idei szezont egy igazi metal-hangulatú bulival az Omen zenekar nyitotta meg, őket pedig most november 14-én az Ivan and The Parazol fiatal csapata követi.

Az idei Sziget Nagyszínpadán is játszó, sőt a Sziget “himnuszát” is jegyző, s a majd’ minden nagy nyári fesztiválon kiemelt helyen fellépő, szédületes koncerteket adó Ivan and the Parazol a kisebb kluboknak sem tud ellenállni, hogy egy ízig-vérig energiabomba klubkoncertet adjon. Márpedig az Ivan and The Parazollal garantált a forró hangulat.

A 2010 elején alakult Ivan and The Parazol egy öttagú rock ‘n’ roll formáció. A zenekar 21. századra kusztomizálódott beat zenéje a 60-as, 70-es évek new wave irányzataiból táplálkozik. A klasszikus rockzenét a kortárs trendekkel vegyítő, dinamikus, szabad stílusnak köszönhetően rövid idő alatt népszerű koncertzenekarrá vált a fiatalok körében. A garázs rock zenekar első komolyabb sikerét a Take My Hand című dalukkal érte el, amellyel hónapokon át az MR2 Petőfi Rádió slágerlistáján szerepelt, megjárva a lista legtetejét is.

A ’70-es éveket megidéző, mégis friss hangzásvilágú rockzenét játszó formáció –  rövid múltja ellenére – Londonban és az Államokban is megfordultak már a srácok. Zenéjüket még a Deep Purple is elismerte: menedzsmentje előzenekarnak invitálva a csupán négy éves zenekart budapesti nagykoncertjére.

A különleges produkcióba, melyért úgy tűnik világhírű zenekarok rajonganak, most bárki bepillantást nyerhet: Az Ivan and The Parazol egy hét múlva a Rockház vendége lesz, előttük a The Moon játszik majd.

Decemberben pedig egy újabb különlegesség érkezik a Rockházba: a CAFB akusztikusra formált verzója, a CAFB Naturals debütál majd itt. Az ő vendégük a Hisztéria csapata lesz, szintén akusztikusra hangolva. “Ezen a koncerten reméljük bebizonyosodik majd, hogy a zenénknek szövegben és dallamban is van mondanivalója, hiszen a CAFB nem csak egy egyszerű punkrock banda, hanem jóval több annál” – ajánlja az estét a zenekar.

Időpontok:
2014. november 14. Ivan and The Parazol
2014. december 6. Cafb Naturals
Helyszín: KKMH Rockház, Budakalász

Hozzászólás

A hozzászólások nem a szerkesztőség, hanem az olvasók véleményét tükrözik. A moderálási elvekbe ütköző hozzászólásokat figyelmeztetés nélkül törölhetjük.

Olvastad már?

Kapcsolódó cikkek