Quantcast
Egy kis plusz a főzéshez - Cultura.hu
Cikk elküldése

Küldd el e-mailben a(z) Egy kis plusz a főzéshez című cikket ismerősödnek!

Neved:

E-mail címed:

A címzett neve:

A címzett e-mail címe:

Üzenet:

A levelet sikeresen elküldtük!
Köszönjük, hogy tovább küldted cikkünket!

Aktuális

Egy kis plusz a főzéshez

Szerző: / 2014. november 7. péntek / Aktuális, Hírek   

Étel, lazacos tekercs (fotó: Kikötő Online)Miért ne főzz, fotózz és nyerj egyszerre? Ha jól főzöl, szépen tálalsz és remekül fotózol, játszva nyerhetsz a Kikötő Online, új című rovatának ételfotó pályázatán.

Főzz, fotózz és nyerj a Kikötővel

Ha jól főzöl, szépen tálalsz és remekül fotózol, játszva nyerhetsz a Kikötő Online, új, Konyhasarok című rovatának ételfotó pályázatán!

Az online magazin új rovata, a Konyhasarok ételfotó pályázatot hirdet mindazoknak, akik számára a tálalás, a megjelenítés éppen olyan fontos, mint a ízek harmóniája.

A fotókat, amelyeket minden esetben jpg formátumban kérik néhány soros figyelemfelkeltő szöveggel, ínycsiklandozó, ugyanakkor a gasztronómiai kultúra gazdagságát, összetettségét kifejező ajánlóval.

A fotókat és ajánlókat a Konyhasarok című rovat szerzői valamint az ételfotózásban járatos fotográfusok bírálják el.

A tíz legjobb fotó felkerül a Kikötő Konyhasarok című rovatában, ahol a közönség a nekik tetsző legjobb fotóra szavazhat majd november 21 és 30 között.

E-mail cím: palyazat@kikotoonline.hu
Beküldési határidő: 2014. november 19. (éjfél)
Eredményhirdetés: 2014. december 3.

Rakott káposzta, étel